Un look absolut minunat! Ce poșete sunt nelipsite din garderoba ta în sezonul toamnă – iarnă 2015

O ținută de poveste, fie ea office ori casual, va fi întotdeauna completată de o poșetă pe măsură, fapt pentru care dacă nu ai investit încă în niște modele de genți clasice, perfecte pentru orice ocazie ar fi timpul să o faci.

colaj 3 octm

Cu un design clasic, dar elegant, în nuanțe clasice ori în culori fine, poșetele YVY BAGS îți vor pune în valoare ținutele stylish, așa că te invităm să descoperi ce modele sunt nelispsite din garderoba ta în sezonul rece:

Rucsacul

Dacă iubești ținutele sporty chic, un rucsac este must have pentru tine. Poartă-l cu jeans și pulovere oversized ori cu rochii și bocanci. Evident, un cardigan nu ar trebui să-ți lipsească în această perioadă, când vremea e tare răcoroasă.

15-1

Poșeta office supradimensionată

Ideală pentru momentele în care mergi la un interviu ori ai o întâlnire de afaceri, o poșetă business îți va completa cu brio ținutele chic, așa că nu ezita să investești într-o astfel de comoară. Te vei bucura vreme îndelungată de ea și, în plus, te va scoate din încurcătură când nu vei ști ce să porți.

11-1

Poșeta mică

În culori vibrante ori cu printuri spectaculoase, poșetele mici sunt vedetele sezonului toamnă iarnă. Le poți purta atât cu rochii elegante, cât și cu ținutele sporty chic, așa că nu ezita să-ți alegi accesoriul perfect.

10-3

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD