Un strop de culoare în garderoba ta! Cum porți cu stil poșetele galbene în această toamnă

Unul dintre cele mai frumoase anotimpuri în ceea ce privește coloritul spectaculos este, fără doar și poate, toamna. Nuanțele superbe de galben, cărămiziu, maro și beige pot conferi o notă deosebită de rafinament, așa că include-le în garderoba ta, fie ca piese vestimentare, fie ca accesorii.

143230201831563

Mai mult de atât, dacă ești o fire îndrăzneață și iubești culorile îndrăznețe investește într-o poșetă galbenă, ce îți va transforma radical orice ținută, indiferent că este vorba de una de zi sau de seară.

Descoperă cum poți să integrezi un astfel de accesoriu în garderoba ta, mai jos!

Poșeta galbenă pentru un look de zi

Feminitatea este cuvântul care trebuie să definească orice femei, motiv pentru care dacă îți dorești un outfit de invidiat, optează cu încredere pentru o fustă midi burgundy ori maro și un top simplu, peste care poți purta o jachetă și, evident, o poșetă cu bandulieră galbenă. Va fi piesa de rezistență, ce-ți va conferi un look cu adevărat wow.

YV8212-GALBEN-PRESAJsite1

Poșeta galbenă pentru un look office

Când lucrezi într-un mediu office poate fi dificil să-ți creezi ținute care mai de care mai chic, însă optează cu încredere pentru accesorii în culori vibrante, precum poșeta galbenă. Alege un model supradimensionat și evidențiază-l integrându-l într-un outfit black & white, căci este în trend la momentul actual.

MG_0404

Clutch-ul galben pentru ieșirile în oraș

Dacă ești o fire îndrăzneață și iubești combinațiile îndrăznețe de culori, optează pentru o rochie scurtă roșie, eventual un model oversized, o pereche de botine și un clutch galben. Fii sigură că vei arăta absolut minunat, iar efectul va fi, fără doar și poate, unul ”wow”.

YV8190-GALBEN-PRESAJ1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD