YVY Bags, evoluția unui brand de poveste! Cum au arătat primele poșete care au cucerit inimile a mii de femei

Cu o istorie de peste 40 de ani, YVY Bags a reușit să cucerească inimile a mii de femei din toate colțurile lumii, grație poșetelor realizate din materiale de cea mai bună calitate, dar și a designului inedit, dar practic, ce răspunde, fără doar și poate, necesităților reprezentantelor sexului frumos.

YV 8190 CREMA NAPPA

Realizate din piele de cea mai bună calitate, poșetele YVY Bags au reușit să se împrietenească foarte bine cu numeroase femei de peste hotare și anume, din Elveția, Belgia, Singapore, Grecia, Liban, China și chiar Irak. Iar recunoștința pentru calitatea acestora a venit repede, căci odată cu participarea la Mipel Milano, YVY Bags a reușit să obțină premiul Mipelissima, acordat pentru excelență și calitate.

În prezent, colecția YVY Bags reunește modele de poșete ce răspunde exigențelor oricărei femei. În culori calde, de primăvară ori în nuanțe neutre, supradimensionate sau nu, accesorizate cu un concept aparte, acela de smartbag (încărcător pentru telefon și lumină LED), gențile YVY Bags sunt îndrăgite de multe femei care își doresc să-și completeze ținutele cu accesorii de calitate. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arătau primele poșete semnate YVY Bags? Ei bine, pentru că ne dorim să ne cunoști foarte bine, îți prezentăm o galerie cu primele poșete, care erau deosebit de simple și foarte elegante.

Descoperă cum arătau acestea, în galeria de mai jos!

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD