YVY BAGS îți recomandă poșeta smart bag! Cum le porți cu stil

Vremea tot mai frumoasă ne determină să ne gândim, fără doar și poate, la primăvară, fapt pentru care dacă ai început deja să-ți pregătești hainele pentru noul sezon, îți propunem să optezi și pentru o poșetă smart bag.

geanta smart bag

Fie că ești pasionată de gadget-uri și îți place să stai mai mereu cu căștile în urechi și să asculți muzică, fie că adori să ”navighezi” pe internet non stop, dacă îți dorești să nu-ți mai faci probleme că vei rămâne fără baterie, optează cu încredere pentru o poșetă smart bag, un concept unic în România, ce este implementat de YVY BAGS.

Dotată cu încărcător pentru orice gadget compatibil (telefon, tabletă, aparat foto) și lumină LED, o poșetă smart bag îți va face ”viața” mai ușoară, căci te va ajuta să-ți încarci telefonul în orice moment al zilei și, mai mult de atât, atunci când vei căuta ceva în geantă, acționând un buton, vei avea lumină în geantă și nu te vei mai chinui să-ți găsești lucrurile de care ai nevoie.

Descoperă ce modele de poșete smart bag se poartă în sezonul de primăvară, mai jos:

Poșetă smart bag în nuanțe pastelate

Dacă ești o fire romantică și adori ținutele boeme, poți investi într-o geantă smart bag în nuanțe pastelate. Simplă, extrem de feminină și elegantă, o astfel de poșetă poate fi purtată cu o salopetă, un costum deux piece ori o rochie midi.

poseta smart bag, lumina LED, incarcator, powebank, YVY BAGS, geanta roz

poseta smart bag, lumina LED, incarcator, powebank, YVY BAGS, geanta roz

Poșetă smart bag în culoare electrică

În cazul în care ești o fire îndrăzneață, poți miza pe o poșetă smart bag într-o culoare vibrantă, care îți va scoate din anonimat orice outfit. Așadar, o astfel de comoară YVY BAGS o poți accesoriza cu o fustă midi și un top simplu sau chiar cu jeansi și pantofi stiletto.

poseta smart bag, lumina LED, incarcator, powebank, YVY BAGS

Poșetă smart bag neagră

Dacă preferi accesoriile clasice, îți propunem să mizezi pe o poșetă smart bag neagră. Versatilă și extrem de stylish, o astfel de poșetă îți va conferi un plus de eleganță. Poart-o cu o rochie midi ori o fustă de tip creion și cămașă, pentru un look office.

poseta smart bag YVY BAGS 2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD