YVY BAGS SHOP a fost lansat!

YVY BAGS SHOP a fost lansat!

Lume, lume! Stimate doamne, am cea mai buna veste pe care o puteti primi azi: s-a lansat magazinul online Yvy Bags!

Am primit sute de intrebari de la dumneavoastra, doamnelor, despre un eventual magazin online in care sa vedeti toate creatiile Yvy Bags. In sfarsit asteptarea voastra a luat sfarsit si dorinta de a va plimba virtual printre zeci de genti superbe s-a implinit!

Am conceput special pentru dumneavoastra un site frumos, delicat si feminin (indiferent ce ar spune carcotasii pentru noi femeile conteaza foarte mult aceste elemente “superficiale”), usor de navigat printre categorii si, cel mai important, locul unde puteti vedea TOATE colectiile Yvy Bags.

De asemenea, va intampinam cu cele mai atractive preturi de pe piata pentru gentile din materiale pretioase. Facem asta pentru ca stim ca orice femeie merita cel putin o geanta de calitate superioara, iar banii stim cu totii ca nu sunt niciodata suficienti. :)

In magazinul nostru puteti gasi genti casual, genti de zi, genti de seara, genti office, dar si genti de lux. Toate gentile au un aspect feminin, gingas sau puternic scotandu-va in evidenta personalitatea, asa ca nu veti trece niciodata neobservata. Atat gentile de zi cat si plicurile de seara (da, chiar si plicurile de seara) sunt compartimentate ideal pentru ca toate micile obiecte indispensabile noua femeilor sa incapa perfect.

Descrierea fiecarei piese este atent detaliata oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie si, atunci cand va place o creatie foarte mult, puteti impartasi bucuria aceasta si cu prietenii pe Facebook sau alte retele de socializare. :)

Magazinul Yvy Bags va permite sa va alegeti gentile in culori variate, dar totusi naturale facandu-le atat de usor de asortat garderobei dumneavoastra.

Deci, ce spuneti? Nu-i asa ca lansarea magazinului Yvy Bags este vestea ideala care sa va insenineze ziua? Spor la cumparaturi, doamnelor, si nu uitati ca se apropie Revelionul – petrecere la care trebuie sa straluciti, iar o geanta Yvy Bags e accesoriul perfect cu ajutorul caruia veti fi incantatoare!

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD